• Aparatură de laborator
  • Aparatură de laborator

Eşti aici

Analizoare NIR

Analiza rapida a laptelui brut si a produselor lactate este deosebit de importanta pentru cresterea valorii si asigurarea calitatii produsului finit (lapte, smantana, inghetata, amestecuri iaurt, concentrate etc.).

LactoScope™ este proiectat sa raspunda nevoilor procesatorilor de lapte pentru o analiza rapida si precisa a componentelor laptelui brut si a altor produse.

Inovatiile aduse aparatului permit chiar si analiza produselor dificile precum smantina de pana la 55 % grasime si alte produse vascoase.

Citește mai mult
 

Analizorul LactoScope™ 300 FT-IR combină performanța, acuratețea, ușurința de utilizare și viteza – analizând probe și producând rezultate în mai puțin de 45 de secunde – totul într-o singură soluție compactă. Acest instrument robust vine cu o interfață de utilizator puternică, fluxuri de lucru pas cu pas și software de conectivitate și raportare încorporat, care vă permite să folositi sistemul cu o pregătire minimă și să vă accesați rezultatele de oriunde.

LactoScope 300 este proiectat cu toate tehnologiile care lucrează în armonie pentru a vă oferi un analizor de lactate puternic, ideal pentru stațiile de răcire și instalațiile de procesare a lactatelor de pretutindeni.

Citește mai mult
 

Analizorul de vin LQA 300 FT-IR combină performanța, acuratețea, ușurința în utilizare și viteza pentru analiza vinului finit, a mustului și a mustului sub fermentație în mai puțin de 45 de secunde – totul într-o singură soluție compactă. Acest instrument robust vine cu o interfață de utilizator puternică și intuitivă, fluxuri de lucru pas cu pas și software încorporat de conectivitate și raportare, care va permite să folositi sistemul cu o pregătire minimă.

Analizorul de vin LQA 300 FT-IR este ideal pentru analiza de rutină pe parcursul întregului proces de vinificație. De la recoltarea strugurilor, până la vinificare, învechire și îmbuteliere, LQA 300 poate fi utilizat pentru analiza mustului, mustului aflat în fermentație și vinului produs finit.

Citește mai mult
 

Modelul Inframatic 9500 este cel mai nou analizor NIR ce ofera cea mai buna acuratete disponibila. Este un instrument precis si robust construit pentru analiza cerealelor si semintelor de oleaginoase in mai putin de 30 sec.

 

Descriere generala:

 

  • interfete: Ethernet, 4 x USB;
  • calibrari transferabile intre aparate;
  • ecran color tip touch screen cu meniu intuitiv pe care se pot citi cu usurinta rezultatele;
  • acuratete deosebita: sistemul optic si calibrarile furnizate va garanteaza obtinerea unor rezultate corecte;
  • posibilitate de conectare in retea.

 

Caracteristici tehnice:

 

Citește mai mult
 

Caracteristici generale:

 

Concept - este un echipament robust ce a fost  special proiectat pentru utilizare in camp. Este ideal pentru determinarea umiditatii, proteinei si uleiului din cereale. Un obturator automat protejeaza aparatul de lumina parazita, insecte si daunatori pentru folosirea lui in conditii optime si cu costuri reduse de intretinere.

 

Portabilitate –  analizor compact usor de transportat in mana cu alimentare la 12V sau 24V, sau pe baterii (pana la 2 ore), poate fi utilizat in recomorca, in cabina sau in siloz. Geanta standard de transport protejeaza IM 8800. Este de asemenea folositoare pentru pastrarea instrumentului pentru perioadele in care nu este utilizat  (dupa recoltare).

Citește mai mult