• Aparatură de laborator
  • Aparatură de laborator

Eşti aici

Amilograph® – E - BRABENDER

Descriere

Proprietățile de coacere ale făinii depind de gelatinizarea amidonului și de activitatea enzimatică (α-amilaza) în făină.

Amylograph-E analizează grâu, secară, porumb și făină de orez și permite:

·evaluarea calității făinii

·adecvarea făinii pentru diverse aplicații

·măsurarea caracteristicilor de coacere ale făinurilor

·evaluarea făinurilor speciale

·controlul adăugării enzimelor

Principiu:

O suspensie de făină și apă distilată este încălzită cu o viteză constantă de 1,5°C/min într-un vas rotativ. În funcție de vâscozitatea suspensiei, un senzor de măsurare care ajunge în bol este deviat. Această deviație este măsurată ca o funcție în timp, i. e. față de temperatură și înregistrate on-line.

Evaluare:

·Începutul gelatinizării [°C]

·Gelatinizare maximă [AU]

·Temperatura de gelatinizare [°C]

Avantaje :

  • Controlul calitatii conform standardelor internationale

  • Imagine cuprinzătoare a activității enzimelor

  • Monitorizarea influenţei adăugării enzimelor

  • Dezvoltarea și utilizarea propriilor profile de evaluare pe lângă evaluarea standard cu maxim de vâscozitate

  • Corelarea a până la 10 curbe cu programul de corelare a datelor

Amilograful BRABENDER este in conformitate cu urmatoarele standarde internationale ce descriu in detaliu procedura de testare:

  • ICC-Standard no. 126/1

  • ISO 7973

  • AACC Method no. 22-10.01

  • AACC method No. 22-12.01

Caracteristici tehnice:

Tensiune alimentare

1x230 V, 50/60 Hz+N+PE; 2.8A

Viteza de incalzire ( oC/min)

Standard (ICC) 1.5

Selectabila 0.1...3.0

Volumul de proba ( ml)

approx. 550

Viteza (min-1)

75

Dimensiuni (L x I x A) (mm)

560 x 890 x430

Greutate (kg)

30

 

Producator: