• Aparatură de laborator
  • Aparatură de laborator

Eşti aici

Glutograph® E - BRABENDER

Descriere

Testarea calității glutenului umed și uscat

Instrumentul permite:

  • Măsurarea reproductibilă, fiabilă și obiectivă a proprietăților de întindere și elasticitate ale glutenului umed și uscat
  • Testarea dimensiunii eșantionului, care apare de obicei în practică, când glutenul este spălat
  • Testarea calității făinii în ceea ce privește la potrivirea sa pentru producția de tăiței
  • Recunoașterea uscării și deteriorarea termica a făinii și glutenului uscat
  • Supravegherea calităţii aluatului în timpul producției

Caracteristici generale:

  • Sistem electronic de măsurare de ultimă generație
  • Ușor și confortabil de operat prin intermediul ecranului tactil
  • Computer integrat cu măsurare optimizată de utilizator și software de evaluare
  • Ieșire imprimantă + Ethernet
  • Windows CE

Specificatii tehnice

Principiul de lucru:

Sistemul de măsurare al Glutograph®-E este format din două plăci paralele, rotunde, ondulate montate la o distanta definita opuse una fata de alta. Proba este plasat între aceste două plăci.

Distanța fixă și diametrul celor două plăci oferă un volum definit de proba și o geometrie reproductibilă a probei.

În timp ce placa de sus stă nemișcată, cea de jos este rotita cu o forță constantă – independentă de unghiul de forfecare și proba.

In funcție de calitatea glutenului, această forță constantă (efortul de forfecare) întinde proba mai mult sau mai puțin, adică placa de jos este deviată mai rapid sau mai lent față de cea de sus. Acest se înregistrează deformarea (unghiul de forfecare) în funcţie de timp.

După ce a ajuns la o anumită deflecţie, proba este eliberată și isi revine in functie de elasticitate.

Caracteristici tehnice:

Greutatea de proba supusa analizei

approx. 2 - 3 g

Masurare cuplu

Electronic

Port imprimanta

USB/Ethernet

Tensiune alimentare

1x 230 V; 50/60 Hz + N + PE; 1.0 A

Dimensiuni (L x I x A) (mm)

290 x 320 x 340 mm

Greutate (kg)

12

 

Producator: