Testarea calității glutenului umed și uscat
Instrumentul permite:
Caracteristici generale:
Specificatii tehnice
Principiul de lucru:
Sistemul de măsurare al Glutograph®-E este format din două plăci paralele, rotunde, ondulate montate la o distanta definita opuse una fata de alta. Proba este plasat între aceste două plăci.
Distanța fixă și diametrul celor două plăci oferă un volum definit de proba și o geometrie reproductibilă a probei.
În timp ce placa de sus stă nemișcată, cea de jos este rotita cu o forță constantă – independentă de unghiul de forfecare și proba.
In funcție de calitatea glutenului, această forță constantă (efortul de forfecare) întinde proba mai mult sau mai puțin, adică placa de jos este deviată mai rapid sau mai lent față de cea de sus. Acest se înregistrează deformarea (unghiul de forfecare) în funcţie de timp.
După ce a ajuns la o anumită deflecţie, proba este eliberată și isi revine in functie de elasticitate.
Caracteristici tehnice:
Greutatea de proba supusa analizei |
approx. 2 - 3 g |
Masurare cuplu |
Electronic |
Port imprimanta |
USB/Ethernet |
Tensiune alimentare |
1x 230 V; 50/60 Hz + N + PE; 1.0 A |
Dimensiuni (L x I x A) (mm) |
290 x 320 x 340 mm |
Greutate (kg) |
12 |
Copyright © 2024 - nitech.ro