• Aparatură de laborator
  • Aparatură de laborator

Eşti aici

Echipamente pentru analiza carnii si a produselor din carne

Este important ca producatorii si procesatorii de carne si produse din carne sa poata monitoriza si controla continutul de grasime, umiditate, proteina si alti parametri nutritionali importanti.

Spre deosebire de metodele chimice, tehnologia NIR permite obtinerea unor rezultate in cateva secunde.

DA 6200 permite obtinerea unor rezultate in timp real, fapt ce permite cresterea calitatii si uniformitatii pentru toate tipurile de carne.

Sistemul este calibrat si gata de folosire chiar dupa livrare.

Tehnolgia NIR “diode-array”, deoarece nu are componente optice in miscare, asigura o functionare fiabila si determinari precise.

 

Caracteristici generale:

 

Citește mai mult
 

Caracteristici generale:

 

  • pot fi analizate probe de carne si produse din carne, produse lactate (brinza, unt, smantana);
  • calibrari pentru continut in proteina, umiditate, grasime etc.;
  • disponibil in doua variante: citire in transmitanta sau citire in transmitanta si reflectanta;
  • calibrari transferabile intre instrumente;
  • carcasa din otel inox usor de curatat.

 

Caracteristici tehnice:

 

Citește mai mult
 

Caracteristici generale:

  • poate fi folosit la analiza produselor mascinate sau sub forma de pasta (chipsuri, produse de patiserie, soia macinata, floarea soarelui macinata, ceai, condimente etc.);
  • in functie de produs se poate determina umiditatea, proteina, continut ulei, amidon, fibra, gluten, Zeleny, cenusa etc.;
  • domeniul larg de lungimi de unda permite analiza cu precizie a unui nr. mare de produse;
  • calibrari transferabile intre instrumente;
  • operare usoara prin intermediul unui touch screen sau prin conectarea unui tastaturi externe sau mouse.

 

Aplicatii: faina, ceai, paste, geluri sau alte substante omogene

 

Descriere tehnica:

Citește mai mult
 

Caracteristici generale:

  • InfraScan este un echipament de analiza rapida in NIR (reflectanta) destinat dezvoltarii de calibrari, dar cu aplicatii si in cercetare;
  • se pot dezvolta calibrari ce acopera si domeniul vizibil (380 – 1100 nm) cu ajutorul softului Omega–Pro livrat standard;
  • calibrari transferabile intre instrumente;
  • operare usoara prin intermediul unui touch screen sau prin conectarea unui tastaturi externe sau mouse;
  • se livreaza impreuna cu soft-ul Omega-Pro si soft-ul de analiza Omega Predict.

Aplicatii: pulberi, lichide, paste, masuratori de culoare.

Descriere tehnica:

Citește mai mult