• Aparatură de laborator
  • Aparatură de laborator

Eşti aici

BRUINS INSTRUMENTS

Caracteristici  generale:

  • conceput pentru analiza rapida a parametrilor din cereale si seminte;
  • pot fi analizate cereale bob intreg (grau, porumb, soia, orez, grau, ovaz etc.);
  • drum optic variabil (intre 8 si 30 mm);
  • calibrari universale pentru continut in proteina, umiditate, grasime, amidon, fibre, gluten, indice de sedimentare;
  • sistemul de alimentare cu proba asigura masurari precise si de mare acuratete;
  • calibrari transferabile intre instrumente.

Optiuni:

Citește mai mult
 

Caracteristici  generale:

  • conceput pentru analiza rapida a cerealelor atit in reflectanta cat si in transmitanta;
  • pot fi analizate cereale bob intreg (porumb, soia, orez, grau, ovaz) in transmitanta;
  • drum optic variabil (intre 8 si 30 mm);
  • calibrari universale pentru continut in proteina, umiditate, fibra, gluten, indice de sedimentare, continut amidon;
  • in modul de citire prin reflectanta pot fi analizate pulberi, faina, cafea, ceai, produse de panificatie sau orice alt compus omogen;
  • calibrari transferabile intre instrumente.

Optiuni:

Citește mai mult
 

Caracteristici generale:

  • InfraScan este un echipament de analiza rapida in NIR (reflectanta) destinat dezvoltarii de calibrari, dar cu aplicatii si in cercetare;
  • se pot dezvolta calibrari ce acopera si domeniul vizibil (380 – 1100 nm) cu ajutorul softului Omega–Pro livrat standard;
  • calibrari transferabile intre instrumente;
  • operare usoara prin intermediul unui touch screen sau prin conectarea unui tastaturi externe sau mouse;
  • se livreaza impreuna cu soft-ul Omega-Pro si soft-ul de analiza Omega Predict.

Aplicatii: pulberi, lichide, paste, masuratori de culoare.

Descriere tehnica:

Citește mai mult
 

Caracteristici generale:

  • poate fi folosit la analiza produselor mascinate sau sub forma de pasta (chipsuri, produse de patiserie, soia macinata, floarea soarelui macinata, ceai, condimente etc.);
  • in functie de produs se poate determina umiditatea, proteina, continut ulei, amidon, fibra, gluten, Zeleny, cenusa etc.;
  • domeniul larg de lungimi de unda permite analiza cu precizie a unui nr. mare de produse;
  • calibrari transferabile intre instrumente;
  • operare usoara prin intermediul unui touch screen sau prin conectarea unui tastaturi externe sau mouse.

 

Aplicatii: faina, ceai, paste, geluri sau alte substante omogene

 

Descriere tehnica:

Citește mai mult
 

Caracteristici generale:

 

  • pot fi analizate probe de carne si produse din carne, produse lactate (brinza, unt, smantana);
  • calibrari pentru continut in proteina, umiditate, grasime etc.;
  • disponibil in doua variante: citire in transmitanta sau citire in transmitanta si reflectanta;
  • calibrari transferabile intre instrumente;
  • carcasa din otel inox usor de curatat.

 

Caracteristici tehnice:

 

Citește mai mult
 

Caracteristici  generale:

  • conceput pentru analiza rapida a parametrilor din cereale si seminte;
  • pot fi analizate cereale bob intreg (porumb, soia, grau, orez, ovaz);
  • calibrari universale pentru continut in proteina, umiditate, continut grasimi, fibra, glutem, indice de sedimentare;
  • cu ajutorul unui modul de citire in reflectanta pot fi analizate probe de faina, ceai, cafea, condimente, pulberi, paste;
  • pot fi dezvoltate calibrari pentru orice  parametru;
  • sistemul de alimentare cu proba asigura masurari precise si de mare acuratete;
  • calibrari transferabile intre instrumente.

Optiuni:

Citește mai mult
 

Caracteristici generale:

 

  • conceput pentru analiza rapida a parametrilor din cereale si seminte;
  • pot fi analizate cereale bob intreg (grau, porumb, soia, orez, grau, ovaz etc.);
  • drum optic variabil (intre 8 si 30 mm);
  • calibrari universale pentru continut in proteina, umiditate, grasime, amidon, fibre, gluten, indice de sedimentare;
  • sistemul de alimentare cu proba asigura masurari precise si de mare acuratete;
  • calibrari transferabile intre instrumente.
  •  

Optiuni:

 

Citește mai mult