• Aparatură de laborator
  • Aparatură de laborator

Eşti aici

ANALIZOR RAPID NIR BRUINS INSTRUMENTS – model FoodCheck

Descriere

Caracteristici generale:

 

  • pot fi analizate probe de carne si produse din carne, produse lactate (brinza, unt, smantana);
  • calibrari pentru continut in proteina, umiditate, grasime etc.;
  • disponibil in doua variante: citire in transmitanta sau citire in transmitanta si reflectanta;
  • calibrari transferabile intre instrumente;
  • carcasa din otel inox usor de curatat.

 

Caracteristici tehnice:

 

  • domeniul lungimilor de unda: 730 – 1100 nm (transmitanta) sau 1100 - 2500 nm (reflectanta);
  • timp necesar unei analize: 50 sec. (16 subprobe);
  • sursa de lumina: lampa cu halogen;
  • detector: siliconic;
  • display: TFT color 10.4”;
  • optional se poate conecta o tastatura externa si mouse;
  • interfata: USB, Ethernet;
  • protectie cu parola a tuturor functiilor;
  • afisarea pe display a spectrelor;
  • dimensiuni: 370 x 370 x 460 mm;
  • greutate: 28 kg.

 

 

Producator: