• Aparatură de laborator
  • Aparatură de laborator

Eşti aici

ANALIZOR RAPID NIR BRUINS INSTRUMENTS – model InfraCheck

Descriere

Caracteristici generale:

 

  • poate fi folosit la analiza produselor mascinate sau sub forma de pasta (chipsuri, produse de patiserie, soia macinata, floarea soarelui macinata, ceai, condimente etc.);
  • in functie de produs se poate determina umiditatea, proteina, continut ulei, amidon, fibra, gluten, Zeleny, cenusa etc.;
  • domeniul larg de lungimi de unda permite analiza cu precizie a unui nr. mare de produse;
  • calibrari transferabile intre instrumente;
  • operare usoara prin intermediul unui touch screen sau prin conectarea unui tastaturi externe sau mouse.

 

Aplicatii: faina, ceai, paste, geluri sau alte substante omogene

 

Descriere tehnica:

 

  • durata unei analize: 50 s;
  • volum proba: 60 ml;
  • principiu de masura: reflectanta;
  • domeniu de lungimi de unda: 1400 - 2500 nm;
  • dimensiuni: 345 x 384 x 200 mm;
  • greutate: 16 kg.

 

Producator: